De open keuken wordt steeds populairder. Waar eerder de standaard lag om de keuken gescheiden te hebben in de woning, zien we tegenwoordig dat alles meer één geheel wordt. Dit heeft meerdere oorzaken: zo worden keukens steeds mooier en luxer, waardoor het aantrekkelijker is om deze bij de woonkamer te betrekken. Ook is de keuken een plek geworden die meer is dan alleen eten bereiden. Oftewel: de keuken krijgt een woonfunctie.

Waarom kiezen voor een open keuken?

Erg praktisch aan een open keuken is dat u deze veel gemakkelijker in kunt richten. U hebt over het algemeen meer ruimte dan in een afgesloten keuken, waardoor u uw spullen veel gemakkelijker kwijt kunt. Bij een open keuken vormt de eethoek of een keukeneiland de afscheiding tussen woonkamer en keuken. Lekker ruim en erg handig. Daarnaast is het erg gezellig en sociaal. Want u heeft immers alles in één ruimte.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe open keuken? Of wilt u graag een passend advies voor uw keukenwensen? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Genemuiden. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe keuken.