Rabelink – Doetinchem

Wat zijn de laatste keukentrends? In 2018 gaan we nog meer richting innovatieve keukens van hoogstaande kwaliteit die aanvoelen als tweede woonkamer. Onderstaand vindt u enkele van de laatste keukentrends.

Natuur

Gebruikmakend van materialen met een exotische look, komt de keuken dit jaar verder tot leven. Materialen zoals beton, grof hout en onbehandeld staal worden gebruikt om de keuken vorm te geven en de uitstraling te bepalen.

Brede lades

Een groot voordeel van brede lades in de keuken is dat u niet alleen meer opbergruimte heeft, maar deze ruimte ook nog eens efficiënter benut. Doordat u minder kasten en lades heeft, oogt uw keuken bovendien direct verfijnder en strakker.

Monochroom

Iets wat monochroom is, bestaat uit slechts één kleurtint. In 2018 gaan we dit steeds vaker zien in keukens. Dat er maar één tint wordt gebruikt, betekent niet dat het saai is. Er wordt namelijk wel gevarieerd met bijvoorbeeld materialen en structuren.

Woonkeukens

De keuken gaat steeds meer dienen als een tweede woonkamer of als verlengstuk van de woonkamer. Wat we veel zien in woonkeukens, is dat deze uit twee delen bestaan. Aan de ene kant is er een gedeelte dat tegen de wand staat. Hier zien we onder andere het fornuis, de vaatwasser en de koelkast terug. De keuken wordt daarnaast verrijkt met een losstaand deel, zoals een kookeiland of een bar.

Bijzondere materialen

Het gebruik van bijzondere materialen is één van de uniekste keukentrends. Materiaal is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling van een keuken. Koper, leer, rvs en marmer zijn een paar voorbeelden van bijzondere materialen. Maar ook beton is hier een goed voorbeeld van.

Meer informatie

We begrijpen dat u enthousiast bent geworden van de keukentrends voor 2018. De specialisten van Keukencentrum De Vries gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we de trends voor dit jaar kunnen combineren met uw woonwensen.