Design keuken kopen? Brengt u dan een bezoek aan de showroom van Keukencentrum De Vries. Een keuken koopt u niet elke dag, dus is het van groot belang om u uitvoerig te laten informeren voordat u een trendy keuken gaat kopen. Onze specialisten laten u de ruime collectie design keukens zien en geven u een passend advies. Deze design keukens zien er gewaagd uit en zijn van duurzame materialen gemaakt. Ze voldoen aan een perfecte afwerking, een modern uiterlijk, een uniek design en zijn vaak uitdagend. Daarom is het ook niet gek dat deze keukens meer kosten dan een ‘normale’ keuken. Nieuwsgierig geworden? Bezoekt u dan eens snel de showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden om inspiratie op te doen. Een design keuken kopen doet u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
Design keuken kopen

Design keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een design keuken is vaak uniek. Dat houdt in dat er vaak maar een beperkt aantal keukens van dit type zijn gemaakt. Dit verhoogt vanzelfsprekend de waarde van een keuken. Misschien betaalt u in dat geval iets meer voor deze keuken, maar u krijgt er wel een trendy keuken voor terug die niet veel andere mensen in huis zullen hebben. Als u geïnteresseerd bent in een unieke keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom waar veel design showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind bij de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Ik koop mijn design keuken bij de specialist

Design keukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken? Neemt u dan contact op met onze medewerkers of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom in Genemuiden.

Bekijk onze design keukens