Design keuken kopen? Dat doet u in de showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Een nieuwe keuken koopt u niet elke dag, dus is het belangrijk om u uitvoerig te laten informeren voordat u een trendy keuken gaat kopen. Onze verkoopadviseurs laten u de ruime collectie design keukens graag zien en geven u een passend advies. Deze design keukens zien er gewaagd uit en zijn van duurzame materialen gemaakt. Ze voldoen aan een perfecte afwerking, een modern uiterlijk, een uniek design en zijn vaak uitdagend. Daarom is het ook niet gek dat deze keukens meer kosten dan een ‘normale’ keuken. Is uw interesse gewekt? Bezoekt u dan eens snel onze showroom om inspiratie op te doen. De mooiste design keuken koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Design keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een design keuken is uniek. Dat houdt in dat er vaak maar een beperkt aantal van dit type keukens zijn gemaakt. Dit verhoogt daardoor de waarde van een keuken. Misschien betaalt u in dat geval iets meer voor deze keuken, maar u krijgt er wel een trendy keuken voor terug die niet veel andere mensen in huis zullen hebben. Als u geïnteresseerd bent in een unieke keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom waar veel design showmodellen zijn opgesteld. U kunt bij ons eenvoudig uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind bij de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn design keuken bij de specialist

Een design keuken koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken? Neemt u dan contact op met onze medewerkers of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom in Genemuiden of Dronten.

 

Bekijk onze keukens