Design keukens zijn modern, greeploos, uitdagend, uniek en perfect afgewerkt. Deze keukens kosten dan ook iets meer dan een normale keuken, omdat een design keuken aan die punten moet voldoen. Hiervoor worden ook vaak dure materialen gebruikt. Om de keukens uniek te maken, worden er vaak maar een beperkt aantal van deze keukens gemaakt. Dit verhoogt de waarde van een keuken. In dat geval betaalt u dan wel iets meer, maar krijgt u er wel een keuken voor terug die veel andere mensen niet hebben. Wilt u ook een unieke design keuken in huis? Breng dan een bezoek aan de prachtige showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden, waar prachtige keukens met een design interieur te vinden zijn. Design keukens koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit design keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
design keukens

Design keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u uiteraard niet elke dag, dus is het heel erg belangrijk om u uitvoerig te laten informeren voordat u een trendy keuken gaat kopen. De specialisten van ons keukencentrum laten u de ruime collectie design keukens zien en geven u een passend advies. Deze design keukens zien er gewaagd uit en zijn van duurzame materialen gemaakt. Ze voldoen aan een perfecte afwerking, een modern uiterlijk, een uniek design en zijn vaak uitdagend. Daarom is het ook niet gek dat deze keukens meer kosten dan een ‘normale’ keuken. Is uw interesse gewekt? Bezoekt u dan snel de showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden om inspiratie op te doen. Een design keuken kopen doet u bij de keukenspecialist.

Ik koop mijn design keuken bij de specialist

Design keukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en begeleiden u van begin tot eind bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop. Of het nu gaat om landelijke, tijdloze of design keukens; wij hebben ze allemaal in ons assortiment.

Bekijk onze keukens