Eiland keuken kopen? Brengt u dan eens een bezoek aan Keukencentrum De Vries. In onze showroom in Genemuiden vindt u een ruim assortiment van dit soort type keukens. Met een kookeiland maakt u van de keuken het hart van uw huis. Het dient immers als kookgedeelte, eettafel en eventueel werkplek. De eiland keukens zijn bij ons in allerlei stijlen te verkrijgen, zoals modern, klassiek en landelijk. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste keukens van Duitse kwaliteit. Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Met een royale en luxe keuken met kookeiland gaat u absoluut genieten. Een kookeiland behoort niet voor niets al jarenlang tot de meest populaire keukenopstellingen. Ze zijn niet alleen praktisch en luxe, maar bieden ook gezelligheid. Een eiland keuken koopt u bij de specialist.

Eiland keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een eiland keuken staat voor comfortabel koken. U heeft namelijk de beschikking over een ruim werkblad, veel beweegruimte en daarnaast voldoende ruimte om alle wenselijke apparatuur kwijt te kunnen. Vooral in een open keuken komt een kookeiland goed tot zijn recht, maar ook voor kleinere ruimtes zijn er mogelijkheden. Een keuken met een kookeiland laat uw keuken veranderen in het centrum van het huis en geeft je keuken een luxe uitstraling. Ons keukencentrum in Genemuiden heeft een ruim aanbod met dit type keukens. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse eiland keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
eiland keuken

Ik koop mijn eiland keuken bij de specialist

Past een eiland keuken in uw huis en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoekt u dan eens onze showroom om inspiratie op te doen of neemt u contact op. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u van begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de prachtigste keukens.

Bekijk onze keukens