Hoekkeuken

Hoekkeuken2017-09-05T10:17:14+00:00

U keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens. Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Zo zijn er meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Met name in grotere ruimtes kan er creatief met de opstelling worden omgegaan. Zo is het mogelijk om één van de zijdes los in de ruimte te zetten. In een wat kleinere ruimte is de traditionele opzet van een U-keuken het meest voor de hand liggend. In dat geval staan alle zijden tegen een muur, waardoor er voldoende ruimte overblijft. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom om ons aanbod van deze keukens te bewonderen en inspiratie op te doen. De mooiste U keuken van de hoogste kwaliteit koopt u bij de specialist.

Hoekkeuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een hoekkeuken is waarschijnlijk de meest voorkomende opstelling voor een keuken. Door de L-vorm neemt de keuken weinig ruimte in. Deze keukenopstelling is dus ideaal voor de kleinere ruimtes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een landelijke of design hoekkeuken, bij Keukencentrum De Vries stelt u uw droomkeuken samen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. De ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken. Door eerlijk advies en een professioneel 3D ontwerp zullen zij uw droom hoekkeuken tot stand laten komen. Uiteraard leveren en plaatsen onze professionals deze bij u thuis.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
hoekkeuken

Ik koop mijn hoekkeuken bij de specialist

De beste inspiratie voor uw nieuwe hoekkeuken vindt u door de keuken met eigen ogen te bekijken in onze showroom. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren en het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom om dit te ervaren. De adviseurs staan voor u klaar.

Bekijk onze keukens