Inbouwkeuken kopen? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het goede adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze keukens. De naam inbouw keuken zegt het al, het is een keuken die op maat wordt ingebouwd in de keuken. Hierbij is ook de apparatuur netjes geplaatst. De apparaten vormen bij deze keukens één geheel met de kasten. Op die wijze benut u optimaal de ruimte en is alles perfect op elkaar afgestemd. De keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Denkt u hierbij aan hoekkeukens, de keuken met U-vorm, kleine keukens, keuken met een eiland, de greeploze keuken en open keukens. Verder zijn vele opties op het gebied van design (keukenkasten, stijlen en werkbladen), inbouwapparatuur, accessoires (verlichting en kraan) en het gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van uw keukenblad, de soorten keukenkastjes en welke grepen daarbij passen, welke apparatuur u graag wilt en waar u deze in uw keuken geplaatst wilt hebben. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Een inbouwkeuken koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Inbouwkeuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Uiteraard wilt u de mooiste inbouwkeuken in uw woning. U kunt een keuken uit onze showrooms in Genemuiden of Dronten kiezen, maar u kunt ook uw eigen wensen en eisen op papier laten zetten door een van onze adviseurs om zo uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Een nieuwe keuken is een investering voor vele jaren. Tijdens een eerste gesprek met één van onze adviseurs worden alle mogelijkheden besproken die binnen uw keuken mogelijk zijn. Wij laten keukendromen uitkomen. En dat ook nog eens binnen het gestelde budget. Voor ons is het van belang dat het uw inbouw keuken wordt. Het zou jammer zijn als de met zorg samengestelde keuken verkeerd wordt gemonteerd. Daarom besteden wij veel zorg aan het selecteren van de beste materialen voor de keukenkasten, de best passende inbouwapparatuur en het mooiste aanrechtblad. Voor de montage van de bij ons gekochte inbouw keuken kunt u gebruik maken van onze eigen montagedienst. Kom dus langs in één van onze winkels of neem contact op met onze keukenspecialisten.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn inbouwkeuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten inbouwkeukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte. En omdat wij vinden dat u veel plezier moet beleven aan deze investering, krijgt u standaard vijf jaar garantie. Dit geldt echter niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door ons keukencentrum en wordt samen met de monteur besproken. De mooiste inbouw keukens koopt u dus bij dé keukenspeciaalzaak.

Bekijk onze keukens