Industriële keuken kopen? Dit type keuken is geïnspireerd op industriepanden en grote loodsen. Een echte eyecatcher hierin is het gebruik van bakstenen. Deze zijn er in de kleuren rood, geel, grijs en zwart. Een andere voorwaarde voor zo’n keuken is de aanwezigheid van koperen of RVS (afvoer)buizen en leidingen. Deze hoeven niet perse weggewerkt te worden, maar kunnen bijvoorbeeld op het plafond in het zicht zijn. De verlichting kunt u zeer goed afstemmen op de buizen en leidingen. De mooiste keukens met industriële look vindt u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Deze bieden wij ook nog eens tegen de beste prijs aan. In onze showroom kunnen onze adviseurs u de beste raad geven voor de beste keuze. De mooiste industriële keuken koopt u bij de keukenspecialist.

Industriële keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een industriële keuken past in principe in elk huis. Van boerderij tot luxe penthouse. U kunt met industriële keukens net zo ver gaan als u zelf wilt. Ook de beschikbare ruimte vormt in de meeste gevallen geen enkel probleem. Net zo goed als dat u bij ons groots opgezette industriële keukens vindt, bieden we u bij Keukencentrum De Vries ook ruime keus in kleine industriële keukens. Onze ervaren adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet uw keuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw huis? De kans is groot dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
Industriële keuken

Ik koop mijn industriële keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in één van onze industriële keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk onze keukens