BeensBetrouwbaar en betaalbaar: dat zijn de eerste woorden waar de meeste mensen aan denken bij een Duitse keuken. Maar deze keukens staan voor meer. Namelijk duurzaamheid en gebruikersgemak. Een keuken in Duitse stijl is voornamelijk heel praktisch: eenvoudig bedienbare apparatuur en makkelijk te openen deurtjes en lades. Voor deze keukens hoeft u niet persé naar Duitsland, want deze biedt Keukencentrum De Vries in Genemuiden ook aan.

Degelijkheid

De Duitsers staan bekend om hun degelijkheid. En dat is niet voor niets. Duitse keukens kenmerken zich door hun minimalistische design, strak afgewerkt en excellente kwaliteit. Ze zijn namelijk keurig afgewerkt, flitsend en hebben een sterke basis. Een degelijke keuken die garant staat voor tientallen jaren keukenplezier.

Duitse Gründlichkeit

Duitse keukens worden gefabriceerd met de nadruk op een hoge mate van afwerking. Het wordt veelal getypeerd als betrouwbaar en innovatief, afwisselend in een moderne, luxueuze of landelijke uitstraling. Met een Duitse keuken kunt u veel kanten op. Eén ding is zeker: met zo’n keuken haalt u pure betrouwbaarheid en duurzaamheid in huis.

Bezoek onze showroom

keukencentrumdevries2Om onze Duitse keukens live te bezichtigen verwelkomen wij u graag in onze showroom in Genemuiden. Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor een Duitse keuken. De koffie staat altijd klaar.