Bij veel kookliefhebbers behoort een kookeiland tot de favorieten. In onze ogen niet gek, aangezien zo’n kookeiland er mooi uitziet, praktisch is en ruimte biedt om aan te zitten. Vaak denken mensen dat zo’n kookeiland alleen maar geschikt is voor grote keukens. Niets is minder waar, ook in kleine ruimtes zijn er volop opties. Wat de ruimte betreft hoeft u het dus zeker niet te laten.

Kookeiland voor elke ruimte

In het geval u de eisen wat betreft de grootte van een kookeiland bijstelt merkt u al snel dat een kookeiland niet alleen in een grote ruimte volstaat, maar ook in een kleine ruimte. Enige kanttekening is de vorm van de ruimte. Zo is een lange, smalle keuken niet geschikt, maar een vierkante keuken wel. Wanneer u voor een kookeiland kiest in een kleine ruimte adviseren we wel om accessoires zoveel mogelijk te vermijden en lichte kleuren te gebruiken. Zo lijkt uw keuken optisch groter.

Laat u adviseren

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot een kookeiland in uw keuken? Laat u daarvoor adviseren in onze showroom. Onze medewerkers geven u graag een passend advies. Zo kunt u straks heerlijk genieten van een prachtig en stijlvol kookeiland in uw keuken.