Wat is de levertijd van mijn keuken?Hoe lang duurt het voor een keuken geplaatst wordt? De levertijd bij Keukencentrum De Vries is afhankelijk van verschillende factoren. Als u individuele keukenonderdelen bestelt, zoals een koelkast of een keukenkraan, heeft u die vaak al de volgende dag in huis. Bij een complete keuken is de levertijd echter al snel weken, zo niet maanden. Wij leggen uit hoe dit kan.

Factoren levertijd

Bij iedere leverancier geldt er wel een soort van standaard. Minstens de helft van de keukencentra heeft een geschatte levertermijn van tien tot twaalf weken. Er zijn amper leveranciers waarbij een standaardbestelling nog langer duurt, maar korter komt wel voor. Daarnaast hangt het sterk af van het soort bestelling dat u heeft geplaatst en de verschillende onderdelen. In het algemeen geldt: hoe meer aanpassingen en maatwerk, hoe langer het duurt.

Wat is uw levertijd?

De levertijd van keukens is gemiddeld tien tot twaalf weken. Maar of dat ook voor u gaat gelden, is van tevoren niet met zekerheid te zeggen. Daarom houden wij altijd intensief contact met u. Wij houden u op de hoogte van de levertijden en wanneer we komen monteren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw levering.