Een belangrijke factor die heel bepalend is voor uw keuken is de indeling van uw keukenopstelling. Wilt u een rechte keuken indeling of kiest u liever voor de traditionele hoekkeuken indeling? Of misschien een keuken met kookeiland? Welke indeling u ook voor uw keuken kiest, laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden die uw keukenruimte biedt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens en helpen u graag met een persoonlijk advies. Hieronder zijn de verschillende keukenmogelijkheden uiteengezet.

Hoekkeuken

Met een hoekkeuken benut u uw ruimte optimaal. Hoekopstellingen bieden u ook tal van mogelijkheden: kiest u voor een hoekkast, met of zonder draaiende delen, of wilt u een loze hoek? Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Rechte keuken

Dit type keuken is ideaal in langwerpige keukenruimtes. Ze zijn compact en veelzijdig. Ze passen in kleinere ruimtes en zijn daardoor zeer gangbaar. Deze keukenopstellingen hebben we in allerlei stijlen.

Kookeiland

Een kookeiland functioneert goed als tijdelijke werkplek, kookgedeelte of als (eet)tafel. Daarnaast ziet een kookeiland er exclusief uit. De keuken met kookeiland is niet uitsluitend voor grote keukenruimtes weggelegd.

U-keuken

Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Standaard beschikt u in deze keuken indeling over veel werk- en opbergruimte.