Moderne keuken kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. U kunt bij ons namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens met een exclusieve look. Zo’n keuken is strak en minimalistisch. Ze hebben weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. De moderne keuken is voorzien van alle nieuwe apparatuur en innovatieve opbergmogelijkheden. Indien uw ruimte het toelaat, bevat zo’n keuken ook vaak een keukeneiland. Een moderne keuken is dus van alle gemakken voorzien, heeft een prima werkhoogte en is stijlvol ontworpen. Alle keukens van Keukencentrum De Vries zijn te verkrijgen in alle voorkomende stijlen, van functioneel tot luxe. Een moderne keuken kopen doet u dus in onze prachtige en uitgebreide showroom in Genemuiden.

Moderne keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Wij hebben een ruim aanbod strakke, minimalistische keukens. De meeste moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook hedendaagse keukens met frisse, felle kleuren te verkrijgen. Dit type keuken vergroot de ruimte in uw huis. Een keuken in moderne stijl is namelijk beter in staat om dit gewenste effect te bereiken dan een landelijke keuken. Een hedendaagse keuken heeft namelijk geen tierlantijntjes zoals een landelijke keuken. Doordat een moderne keuken vaak greeploos en met RVS-elementen wordt ontworpen, is deze eenvoudig schoon te houden en is de gehele uitstraling strak. Bezoekt u eens onze showroom om inspiratie op te doen en uw droomkeuken samen te stellen. Onze medewerkers kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit moderne keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn moderne keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze moderne keukens? Of wilt u weten wat de opties in uw ruimte zijn? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies.

Bekijk onze keukens