PVC vloeren kopen

Het kopen van een nieuwe vloer is niet iets wat u elke week doet. Daarom is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren voordat u een pvc vloer koopt. Bij Keukencentrum De Vries kunt u dan ook terecht voor een ruime collectie PVC-vloeren. Wij voeren hier onder andere het topmerk Therdex. Deze vloeren zijn zo specifiek en natuurlijk dat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Deze gemakkelijke kunststofvloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in vloerenland. Voorheen werden deze vloeren vooral toegepast in projecten, maar zijn tegenwoordig zo natuurgetrouw dat ze in heel veel woonhuizen te bezichtigen zijn. Over de prijzen van onze PVC vloeren zijn wij heel transparant.

Over PVC vloeren

PVC vloeren, van onder meer het topmerk Therdex, zijn verkrijgbaar in heel veel houtmotieven met de daarbij behorende variatie in lengte en breedte. Maar ze zijn ook te kiezen als tegelvariant. Van oudsher worden de PVC stroken geplakt op een geëgaliseerde ondergrond. Het voordeel hiervan is een stille woonvloer die vochtbestendig is.

Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar als kliksysteem. Daarmee is het ook geschikt voor appartementen met geluidseisen en houten vloeren. U kunt ze zelf aanleggen. Maar ook onze specialisten helpen u graag bij de aanleg van uw mooie PVC vloer.

Bekijk onze collectie