Keuken inspiratie opdoen? Brengt u dan een bezoek aan de showrooms van Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze keukens. In onze winkels kunt u dan ook terecht voor de vele prachtige opstellingen. Hier kunt u absoluut inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in huis. Onze medewerkers kunnen u verder alles vertellen over de laatste trends op het gebied van keukens, koken en interieur. De keukens zijn er bij ons in allerlei soorten en maten. Denkt u hierbij aan hoekkeukens, de keuken met U-vorm, kleine keukens, keuken met een eiland, de greeploze keuken en open keukens. Verder zijn vele opties op het gebied van design (keukenkasten, stijlen en werkbladen), inbouwapparatuur, accessoires (verlichting en kraan) en het gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van uw keukenblad, de soorten keukenkastjes en welke grepen daarbij passen, welke apparatuur u graag wilt en waar u deze in uw keuken geplaatst wilt hebben. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Keuken inspiratie doet u dus op bij Keukencentrum De Vries.

Keuken inspiratie opdoen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u niet ieder jaar. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden en oplossingen op keukengebied. De keukenadviseurs van Keukencentrum De Vries adviseren u hierover graag. Met ruim 15 jaar ervaring en twee mooie keukenwinkels in Genemuiden en Dronten heeft u voldoende keuze om te zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons onder meer terecht voor een landelijke, trendy, design en budget keuken. Nadat een beslissing is genomen in welke stijl de keuken zal worden ontworpen komt de volgende stap; hoe de keuken in te richten? Ook hierbij kunnen onze specialisten helpen. Naast de voorbeelden van de keukens kunt u altijd contact opnemen voor advies. Want naast functionaliteit, wordt esthetiek ook steeds belangrijker in de keuken. Op apparatuur die intensief wordt gebruikt en essentiële onderdelen, zoals het werkblad, kunt u beter niet besparen. Een functionele keuken hoeft echter niet ten koste te gaan van esthetiek. Want door de steeds ruimere keuze in materialen kan voor elke functionele keuze een bijpassende esthetische oplossing gevonden die in lijn ligt met de persoonlijke voorkeur.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen agressieve verkoop
  • 5 jaar garantie op elke keuken incl. apparatuur
keuken inspiratie

Ik doe mijn keuken inspiratie op bij de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten keukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen ter inspiratie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte. En omdat wij vinden dat u veel plezier moet beleven aan deze investering, krijgt u standaard vijf jaar garantie. Dit geldt echter niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door ons keukencentrum en wordt samen met de monteur besproken.

Bekijk onze keukens