Keuken Meppel aan het zoeken? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het enige en juiste adres. Wij hebben namelijk een prachtige collectie met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. Heeft u inspiratie nodig bij de zoektocht naar een nieuwe keuken? Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om uw persoonlijke stijl terug te vinden in uw keuken. Wat voor stijl wilt u? Welke materialen wilt u gebruiken? Welke afwerking van keukenblad en keukenkastjes wilt u? Om u een flink eind op weg te helpen bij het maken van al deze keuzes staan onze adviseurs voor u klaar. Zij geven u graag een persoonlijk en passend advies. Keuken Meppel vindt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken Meppel kopen bij Keukencentrum De Vries

In de zoektocht naar uw nieuwe keuken vindt u bij ons verschillende stijlen. Of u nu van landelijk of modern houdt: door ons ruime aanbod zit er altijd voor ieder wat wils tussen. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Breng daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze mensen de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken we een 3D ontwerp om een helder beeld van uw keuken te krijgen. Hier kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens is plaatsen onze professionele monteurs uw keuken op maat. Maar wij bieden meer, want ook nadat uw keuken is opgeleverd staan wij voor u klaar.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de keukenbranche en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken in Kampen? Brengt u dan een bezoek aan de showroom om inspiratie op te doen.

Bekijk onze keukens