Keuken met kookeiland kopen? Dat begrijpen wij bij Keukencentrum De Vries heel goed. Met een kookeiland maakt u van de keuken het hart van uw huis. Zo’n keuken dient als kookgedeelte, eettafel en zelfs werkplek. Door in het centrum van de keuken te koken, kunt u contact houden met de woonruimte. En ook de afzuiging is tegenwoordig geen probleem mee. De afzuigkap kan vrij hangen of zelfs verwerkt worden in het plafond. Eiland keukens zijn in allerlei stijlen te verkrijgen, zoals modern, klassiek en landelijk. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Met een royale en luxe keuken met kookeiland gaat u absoluut genieten.

Keuken met kookeiland kopen bij Keukencentrum De Vries

Een kookeiland zorgt voor een trendy uitstraling in uw woning. Er zijn diverse eiland keukens verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen, stijlen en kleuren. Keukencentrum De Vries heeft een ruim aanbod met keukens met kookeilanden. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze mensen de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. De vervolgstap is dat wij een 3D ontwerp maken om een helder beeld van uw keuken te krijgen. Hier kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens en besteld is, plaatsen onze vakmensen uw keuken op maat. Maar wij bieden meer, want ook nadat uw keuken is opgeleverd staan wij voor u klaar.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keuken met kookeiland

Ik koop mijn keuken met kookeiland bij de specialist

Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw keuken met kookeiland? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom of neemt u contact op.

Bekijk onze keukens