Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen en bent u daarom op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Keukencentrum de Vries kunt u uw keuken laten ontwerpen. Smaken verschillen en daarom zijn er heel veel verschillende mogelijkheden als u een keuken wilt laten ontwerpen. Van modern tot aan landelijk of klassiek: deel uw wensen met ons en wij vertalen dit naar een ontwerp die helemaal bij u past.

Het ontwerpen van een keuken

Wanneer u een keuken wilt laten ontwerpen dan zijn er diverse punten waar u rekening mee moet houden. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van de keuken van uw dromen. Natuurlijk begrijpen we dat u eerst zelf inspiratie wilt opdoen, wilt nadenken over de sfeer en de indeling van de ruimte. Om een nog beter beeld te krijgen de mogelijkheden binnen uw beschikbare keukenruimte, de verschillende elementen en accessoires, kan het u helpen om uw plannen te visualiseren met ons 3D-ontwerp. Met dit programma kunt u spelen met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen vanuit verschillende invalshoeken. Het grote voordeel van Keukencentrum de Vries is dat u geheel gratis een 3D-ontwerp kunt laten ontwerpen. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten in uw woning.

Mogelijkheden

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende designs, materialen en samenstellingen. Daarnaast is uw keuken helemaal af te maken met een uitgebreide apparaten set. In onze moderne en uitgebreide showrooms in Genemuiden en Dronten zijn alle keukenonderdelen duidelijk geprijsd. Op deze manier weet u zeker dat uw droomkeuken binnen uw budget past. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel keukenontwerp zullen wij uw nieuwe keuken tot stand laten komen. Wij leveren deze keuken desgewenst bij u thuis en zorgen ook voor een professionele montage van de keuken.

keukenapparatuur kopen

Meer weten over keuken ontwerpen?

Heeft u ook interesse in een keuken ontwerpen bij Keukencentrum de Vries? Kom gerust langs in één van onze showrooms en laat u adviseren door één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder en toveren uw wensen om naar een mooi keukenontwerp waar u helemaal achterstaat.

Bekijk onze keukens