Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen2017-12-07T16:15:37+00:00

Keuken ontwerpen? Bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden is het mogelijk om uw eigen droomkeuken te maken. Door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken. Via ons ontwerpprogramma kunt u eindeloos experimenteren met verschillende keukenkasten, kleuren en materialen. In onze winkel nemen onze deskundige adviseurs rustig de tijd om samen met u aan een gratis ontwerp te werken. Bovendien kunt u in onze uitgebreide showroom, voorzien van diverse keukenmodellen, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Een keuken ontwerpen doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken ontwerpen bij Keukencentrum De Vries

Wij nemen u graag alle zorg uit handen, dus van keuken ontwerp tot montage. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een samenvoeging van de verschillende stijlen; onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van de keuken van uw dromen. Uiteraard begrijpen we dat u eerst zelf op uw gemak inspiratie wilt opdoen, wilt nadenken over de sfeer en indeling van de ruimte. Heeft u al precies voor ogen hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Om een nóg beter beeld te krijgen van de mogelijkheden binnen uw beschikbare keukenruimte, de verschillende elementen en accessoires, kan het u helpen om uw plannen te visualiseren met ons 3D-ontwerp. Met dit programma kunt u spelen met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen vanuit verschillende invalshoeken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik ontwerp mijn keuken bij de specialist

Een keuken ontwerpen doet u dus bij Keukencentrum De Vries. In onze vestiging in Genemuiden staat een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Bij akkoord op onze offerte verzorgen wij de complete montage wanneer het uitkomt. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op.

Bekijk onze keukens