Het kopen van een keuken is maatwerk. Iedereen heeft een andere woonruimte en andere wensen wat betreft de indeling. Bij Keukencentrum de Vries kunt u terecht voor heel veel diverse keukens die u op maat kunt laten maken. Deel uw wensen met onze specialisten en wij maken geheel naar uw wens een keuken op maat.

Mogelijkheden keuken op maat

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft een keuken op maat. Allereerst is het belangrijk dat u aangeeft in welke afmeting de keuken ontworpen moet worden. Bovendien is het essentieel dat u aangeeft wat voor een woonstijl u mooi vindt. Houdt u van een moderne, klassieke of een industriële woonstijl? De keuze is aan u. Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek en nemen we de tijd om uw wensen in kaart te brengen.

Voordelen van Keukencentrum de Vries

Het kopen van een keuken op maat heeft bij Keukencentrum de Vries diverse voordelen. Allereerst hoeft u geen rekening te houden met het doen van een aanbetaling. Daarnaast ontvangt u altijd een gratis 3D ontwerp zodat u goed voor ogen heeft met welke kosten u rekening moet houden. Daarnaast geldt dat we altijd onze afspraken nakomen en u kunt profiteren van de laagste prijsgarantie. Om deze redenen is het een goede keuze om te gaan voor Keukencentrum de Vries.

Van ontwerp tot oplevering

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een keuken op maat. Ook als u graag uw keuken wilt laten monteren dan zorgen onze vakmensen ervoor dat dit klusje wordt geklaard. Natuurlijk kunt u uitgaan van hoogwaardige kwaliteit materialen waar we gebruik van maken, zodat u over een aantal jaar nog steeds erg tevreden bent met uw nieuwe keuken.

keukenapparatuur kopen

Keuken op maat kopen bij de specialist

Er is zoveel mogelijk bij het ontwerpen van een keuken op maat dat het altijd een goed idee kan zijn om een kijkje te nemen in één van onze showrooms in Genemuiden of Dronten. Hier kunt u inspiratie opdoen zodat u goed voor ogen heeft wat er allemaal mogelijk is bij het laten ontwerpen van een keuken op maat.

Bekijk onze keukens