Keuken op maat

Keuken op maat2018-03-13T20:43:40+00:00

Keuken op maat laten maken? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het enige en juiste adres. In onze showroom in Genemuiden kunt u uw droomkeuken tot stand laten komen. Dit doen we door eerlijk advies van onze medewerkers en een professioneel 3D-ontwerp. Hiermee kunt u direct zien of al uw eisen en wensen passen in uw nieuwe keuken. Onze deskundigen helpen u met het kiezen van de verschillende materialen, kleuren, apparatuur en onderdelen. Uiteraard kunt u in onze winkel ook inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Wij hebben hier diverse keukenmodellen opgesteld staan, zoals modern, klassiek, design en klassiek. Deze collecties zijn van de hoogste Duitse kwaliteit. Een keuken op maat stelt u samen bij de keukenspecialist.

Keuken op maat laten maken bij Keukencentrum De Vries

U wilt dus zelf uw keuken op maat laten ontwerpen? Door een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp te maken krijgt u een helder beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct zien of al uw wensen passen in uw nieuwe droomkeuken. Wij hebben alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Experimenteer met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Uiteraard adviseren wij u graag in onze showroom in Genemuiden of Dronten. Hier nemen wij rustig de tijd om samen met u aan een gratis ontwerp te werken. Het samenstellen van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens laten wij uw keuken op maat maken. Indien gewenst installeren wij deze ook in uw woning.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken op maat bij de specialist

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een keuken op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in Genemuiden om u te laten inspireren. Onze adviseurs staan voor u klaar. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen.

Bekijk onze keukens