Keuken Overijssel aan het zoeken? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het enige en juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. In de zoektocht naar uw nieuwe keuken vindt u bij ons verschillende stijlen. Of u nu van landelijk of modern houdt: door ons brede aanbod zit er altijd voor ieder wat wils tussen. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Breng daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze mensen de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Keuken Overijssel koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keuken Overijssel kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij ons keukencentrum kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Een nieuwe keuken uitzoeken is beslist geen impulsaankoop. Wij nemen daar alle tijd voor en doorlopen samen met u de volgende stappen: kennismaking (onder het genot van een kop koffie maken we kennis met elkaar), inventarisatie (middels een lijst brengen we uw wensen in kaart), ontwerp (door een 3D ontwerp krijgt u een helder beeld van uw keuken), offerte (na de materiaalkeuze maken we een transparante offerte), montage (de keuken wordt geplaatst door onze monteurs) en service (ook nadat uw keuken is geplaatst staan we voor u klaar). Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden bij het kopen van een keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Overijssel heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de keukenbranche en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken Overijssel? Brengt u dan een bezoek aan de showroom om inspiratie op te doen.

Bekijk onze keukens