Keuken renoveren? Dat doet u via Keukencentrum De Vries. Door onze jarenlange ervaring in de keukenbranche, kunnen wij alles vertellen over een keukenrenovatie. Bent u dus uitgekeken op uw huidige keuken, maar wilt u niet direct een volledig nieuwe keuken kopen? Dat kunnen wij ons, gezien de investering, goed voorstellen. Uw oude keuken renoveren is in dat geval dé oplossing! Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en het werkblad te vervangen, creëert u al heel snel een compleet nieuwe look. De eerste stap richting het vernieuwen van keukens is het inwinnen van advies bij een ervaren keukenspecialist. Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Keukencentrum De Vries uw startpunt voor het realiseren van een geheel nieuwe keukenuitstraling. Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van een keukenrenovatie. Wij brengen eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart. Vervolgens kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op basis van de gewenste stijl en inrichting. Een keuken renoveren doet u dus via ons.

Uw keuken renoveren via Keukencentrum De Vries

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? In dat geval hoeft u niet de gehele keuken te slopen en een nieuwe te installeren. Er zijn namelijk voldoende alternatieven om uw keuken te renoveren. Denkt u eens aan een andere werkblad, een frisse kleur, nieuw tegelwerk of moderne apparatuur. Een ander detail kan al een heel nieuw beeld geven. Meer weten? Doe inspiratie op in onze showrooms in Genemuiden en Dronten. Om een keuken betaalbaar te houden, is het erg belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft in deze ruimte. Ook is het belangrijk om te weten wat uw budget is, waar u uw geld aan uit wilt geven en waar u graag op bespaart. Bij Keukencentrum De Vries heeft u een uitgebreid aanbod aan keukens voor een betaalbare prijs. Een betaalbare keuken betekent niet dat u moet inleveren op de kwaliteit. Minder kwalitatieve keukens zijn er tegenwoordig nauwelijks meer. Het is wel van belang dat u weet op welke onderdelen u concessies doet. Vertrouw hierbij op het advies van onze keukenadviseurs. Zij weten exact waar de belangrijkste kwaliteiten van een keuken liggen en waar u beter niet op kunt besparen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen agressieve verkoop
  • 5 jaar garantie op elke keuken incl. apparatuur
keuken renoveren

Ik renoveer mijn keuken via de specialist

Onze specialisten helpen u bij keukenrenovatie door advies te geven over (het hergebruik van) de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Heeft u al wel ideeën, maar geen concrete wensen? Ook dan kunnen wij u helpen. Om u zo goed mogelijk te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze zelf te bekijken. In onze showrooms hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken.

Bekijk onze keukens