Keukenadvies nodig? Dan bent bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten aan het juiste adres. Uw nieuwe keuken verdient namelijk aandacht en daarom nemen wij hier alle tijd voor. Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Tijdens een adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Zo bespreken we onder meer uw keukenstijl, de keukenopstelling en keukenapparatuur. Uw voorkeuren zijn voor ons van groot belang om een keukenadvies op maat te kunnen geven. Er komt veel kijken bij het aankopen van een nieuwe keuken. Dat begrijpen wij als geen ander en denken in dit proces dan ook graag met u mee. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. U heeft alle tijd om al uw vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken. Onze adviseurs zijn ervaren en deskundig en nemen uitgebreid de tijd voor u. En wilt u weten hoe uw droomkeuken eruit komt te zien? Wij bieden de mogelijkheid om een gratis 3D-ontwerp te maken. Geheel vrijblijvend. Voor het beste keukenadvies brengt u dus een bezoek aan één van onze twee uitgebreide en overzichtelijke showrooms.

Keukenadvies opdoen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u niet ieder jaar. Waarschijnlijk heeft u al wel een bepaald idee over de sfeer, de stijl of over bepaalde details. Maar dan nog blijven de mogelijkheden en combinaties oneindig. En natuurlijk wilt u een keuken kopen voor de beste prijs. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden en oplossingen op keukengebied. De keukenadviseurs van Keukencentrum De Vries adviseren u hierover graag. Met ruim 15 jaar ervaring en twee mooie keukenwinkels in Genemuiden en Dronten heeft u voldoende keuze om te zien wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. Heeft u hulp nodig in de zoektocht naar uw nieuwe keuken? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan ons keukencentrum. Bij ons kunt u altijd terecht voor een keukenadvies op maat. Uw keuken verdient aandacht en daarom nemen wij graag de tijd om samen met u uw droomkeuken te realiseren. Wanneer u een afspraak maakt in onze vestiging, reserveren wij speciaal tijd. Wij lopen samen met u alle mogelijkheden door: van het laten zien van complete keukens ter inspiratie tot de mogelijke materialen en kleuren. Vervolgens adviseren wij u van begin tot eind bij de aankoop van een nieuwe keuken. U kunt bij ons onder meer terecht voor een landelijke, trendy, design en budget keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Keukenadvies via de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showrooms in Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten keukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen ter inspiratie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken en geven een advies op maat. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte.

Bekijk onze keukens