Heeft u keukenapparatuur nodig? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het juiste adres. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken (inbouw)keukenapparatuur. Een goede keuken kan niet zonder keuken apparatuur, zoals een afzuigkap, koelkast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser.

Voorzien van alle functionaliteiten

De keukenapparatuur in ons assortiment is ontwikkeld met alle functionaliteiten die nodig zijn om uw tijd in de keuken makkelijker en leuker te maken. Daarnaast moet het de uitstraling van uw keuken versterken. Kiest u daarom keukenapparatuur die goed past bij de stijl van uw keuken en laat bijvoorbeeld één onderdeel van de apparatuur de eyecatcher zijn, zoals de kookplaat.

Bezoek onze showroom

Als u geïnteresseerd bent in mooie keuken apparatuur, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom waar veel design showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen.