Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een ruim aanbod aan de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Onze ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen wij de keuken van uw dromen tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn uiteraard in de showroom te bekijken. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Vandaar dat onze bezoekers ons wel weten te vinden.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukencentrum de vries

Keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

U koopt niet elke dag een nieuwe keuken, dat begrijpen wij als geen ander. Maar misschien heeft u al wel enkele ideeën over de stijl of bepaalde details. Ook dan blijven de mogelijkheden en combinaties van een keuken oneindig. Bij Keukencentrum De Vries kunt u terecht voor verschillende stijlen keukens en woonvloeren. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn erg belangrijk voor de sfeer in uw keuken. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren en vloertegels. De kunnen wij ook leveren en plaatsen.

Ik koop mijn keuken of vloer bij de specialist

Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. De medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van goedkope keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken? Neemt u dan contact op met onze medewerkers of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom. Ook als u op zoek bent naar de mooiste woonvloeren.

Bekijk onze keukens