Keukencentrum Dronten

Keukencentrum Dronten2018-09-10T15:17:21+00:00

Keuken in Dronten kopen?

Brengt u dan eens een bezoek aan Keukencentrum De Vries in het nabijgelegen Dronten. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste kwaliteit Duitse keukens, die we ook nog eens tegen betaalbare prijzen aanbieden. Bij ons vindt u verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u vindt bij ons dan ook een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt u bij ons terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod (PVC) vloeren en tegels. Deze zijn ook in de uitgebreide showroom te bekijken. Daarnaast is er ook een vestiging van Sani4all in ons pand gevestigd, waar u terecht kunt voor de prachtigste badkamers.

Contactgegevens vestiging Dronten


Openingstijden


Team

Maak hieronder kennis met onze specialisten.

Direct  advies?

Voor een correcte verwerking hebben wij de velden met een * nodig.

Wij staan altijd voor u klaar.

Maikel Jansen
Maikel JansenBedrijfsleider

Ik ben bedrijfsleider van Keukencentrum de Vries Dronten. Het gehele traject van oriënteren tot en met plaatsing van uw nieuwe keuken kost veel tijd en energie. De kortingen vliegen u om de oren en vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Bij Keukencentrum de Vries kan veel van deze energie bespaart worden. Door te werken vanuit een transparante werkwijze, een eerlijke prijs en met oprecht betrokken adviseurs is verder zoeken overbodig geworden.

Gerrit van Dijkhuizen
Gerrit van DijkhuizenServicemonteur

Ik ben servicemonteur bij Keukencentrum de Vries. Bij Keukencentrum de Vries hebben wij service hoog in het vaandel staan en ben ik met ruim 20 jaar ervaring in de keukenmontage dé persoon binnen het bedrijf die de laatste puntjes op de i zet. Enthousiaste klanten leveren nieuwe klanten en dat is mijn drive!

Paul van het Ende
Paul van het EndeOrderverwerking Keukens

Ik ben de spil binnen Keukencentrum de Vries. Het is mijn verantwoordelijkheid om uw order voor wat betreft de bestellingen, planning en montage goed te laten verlopen. Dagelijks bewaak ik het gehele orderproces waarbij het mijn doel is om alles perfect te laten verlopen en dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Afspraak is afspraak bij Keukencentrum de Vries en daar sta ik voor!

Team expeditie
Team expeditie

Wij zijn het team van de expeditie, Dennis de Vries, Albert Grolleman, Lambert de Vries en Gerben Esselink. Wij zorgen ervoor dat uw keuken in goede orde bij ons in het magazijn binnenkomt en zullen uw keuken met zorg en aandacht bij u komen bezorgen.