Keuken kopen in Genemuiden?

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreide assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Deze bieden wij ook nog eens tegen betaalbare prijzen aan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen met hun creativiteit iedere klant begeleiden bij het kopen van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen wij de keuken van uw dromen tot stand laten komen. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een ruim aanbod vloeren. Deze zijn natuurlijk in onze showroom te bekijken. Door het ruime aanbod heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Wij kunnen het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze showroom in Genemuiden. Daarnaast is er ook een vestiging van Sani4all in ons pand gevestigd, waar u terecht kunt voor de prachtigste badkamers.

Contactgegevens vestiging Genemuiden


Openingstijden


Team


Maak hieronder kennis met onze specialisten.

Direct  advies?

Voor een correcte verwerking hebben wij de velden met een * nodig.

Wij staan altijd voor u klaar.

Albert van Asselt
Albert van AsseltBedrijfsleider

Ik ben bedrijfsleider van Keukencentrum de Vries Genemuiden. Het gehele traject van oriënteren tot en met plaatsing van uw nieuwe keuken kost veel tijd en energie. De kortingen vliegen u om de oren en vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Bij Keukencentrum de Vries kan veel van deze energie bespaart worden. Door te werken vanuit een transparante werkwijze, een eerlijke prijs en met oprecht betrokken adviseurs is verder zoeken overbodig geworden.

Emmelien Konterman
Emmelien KontermanVerkoopadviseur

Ik ben verkoopadviseur bij Keukencentrum de Vries. Uw keuken is maatwerk en ik vind het fantastisch om mijn passie en creativiteit samen met u de droomkeuken te ontwerpen die voor wat betreft design maar ook praktisch helemaal naar wens is.

Gerrit van Dijkhuizen
Gerrit van DijkhuizenServicemonteur

Ik ben servicemonteur bij Keukencentrum de Vries. Bij Keukencentrum de Vries hebben wij service hoog in het vaandel staan en ben ik met ruim 20 jaar ervaring in de keukenmontage dé persoon binnen het bedrijf die de laatste puntjes op de i zet. Enthousiaste klanten leveren nieuwe klanten en dat is mijn drive!

Paul van het Ende
Paul van het EndeOrderverwerking Keukens

Ik ben de spil binnen Keukencentrum de Vries. Het is mijn verantwoordelijkheid om uw order voor wat betreft de bestellingen, planning en montage goed te laten verlopen. Dagelijks bewaak ik het gehele orderproces waarbij het mijn doel is om alles perfect te laten verlopen en dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Afspraak is afspraak bij Keukencentrum de Vries en daar sta ik voor!

Team expeditie
Team expeditie

Wij zijn het team van de expeditie, Dennis de Vries, Albert Grolleman, Lambert de Vries en Gerben Esselink. Wij zorgen ervoor dat uw keuken in goede orde bij ons in het magazijn binnenkomt en zullen uw keuken met zorg en aandacht bij u komen bezorgen.

Rij ons niet voorbij!

Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden
Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden