Keukenkastjes kopen? Bij Keukencentrum de Vries in Genemuiden en Dronten hebben we namelijk een zeer uitgebreide collectie keukenkasten van de hoogste kwaliteit in het assortiment. De kasten bieden veel voordelen, waaronder veel handige opbergruimte. En met de juiste keukenfronten geeft u uw keuken het gewenste uiterlijk. Wij hebben een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkasten. Zo is er keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. U heeft bij ons de keuze uit massief houten fronten, die warm en puur natuur zijn. Door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken. Wilt u meer weten over onze keukenkasten? Kom dan langs bij een van onze vestigingen en laat u voorzien van persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u van A tot Z en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook kunt u hier al onze prachtige keuken met de benodigde onderdelen bewonderen. De mooiste keukenkastjes koopt u dus los, of als onderdeel van de complete keuken, bij de keukenspeciaalzaak.

Keukenkastjes kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod met de prachtigste keuken inclusief de mooiste keukenkastjes. Vanzelfsprekend zijn ze allemaal in onze prachtig ingerichte showrooms te bewonderen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten keukenkasten. Hierbij kunt u denken aan voorraadkasten, bestek- en voorraadlades, brede lades en binnenlades, hoekkasten, onderkasten en bovenkasten. Voor werkelijk iedere situatie bieden wij dé oplossing. Via ons gratis 3D ontwerpprogramma kunt u volop experimenteren met verschillende keukenkasten, kleuren en materialen. In onze winkels nemen onze deskundige adviseurs rustig de tijd om samen met u aan een gratis ontwerp te werken. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een samenvoeging van de verschillende stijlen; onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van de keuken van uw dromen. Bovendien kunt u in onze uitgebreide showrooms, in Genemuiden en Dronten, voorzien van diverse keukenmodellen, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken met de benodigde keukenkastjes. Wij hebben alles in huis om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens en vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukenkastjes

Ik koop mijn keukenkastjes bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze keukenkastjes? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showrooms in Genemuiden of Dronten om inspiratie op te doen. Het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste keukenkasten. Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Bekijk onze keukens