Keukenkraan nodig? Als u op zoek bent naar een nieuwe kraan voor in de keuken, dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het goede adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan keukenkranen waardoor u vrijwel altijd een kraan vindt die past in uw keuken. Zo hebben wij hoge en lage modellen, met één of met twee draaiknoppen en kranen die uit het blad of uit de wand komen. Het aanbod bestaat uit bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Kludi, Hotbath en Dornbacht. Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten wastafelkranen in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen. En de keukenkraan alleen is al mooi, maar met een bijpassende spoelbak kunt u uw keuken nog fraaier maken. Het is daarom zeker aan te raden om ook goed na te denken over een bijpassende spoelbak. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw keuken. De prachtigste keukenkraan koopt u dus bij de specialist.

Keukenkraan is Keukencentrum De Vries

Bent u uw keuken aan het verbouwen en wilt u ook de keukenkraan vervangen? Of gaat het om een gloednieuwe keuken in uw nieuwe woning? Wat de reden ook mag zijn: u vindt uw keukenkraan in het assortiment van Keukencentrum De Vries. Bij ons vindt u verschillende soorten waterkranten in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen. Daarom vindt u altijd wel een keukenkraan in ons assortiment die perfect in uw keuken past. En dat is belangrijk, want een keukenkraan is één van de meest gebruikte attributen in uw keuken. De materiaalkeuze van de mengkraan is dan ook van groot belang. Het immers tegen een stootje kunnen. Onze keukenkranen van RVS zijn mooi, sterk en makkelijk schoon te maken. Ditzelfde geldt voor de keukenkranen van chroom, brons en zilver. We werken samen met gerenommeerde merken als Horus en Franke. Door alleen kranen van topleveranciers aan te bieden weten we zeker dat u optimaal zult genieten van de nieuwe keukenkraan. Op veel van de keukenmengkranen uit ons assortiment zit tevens nog eens een jarenlange garantie.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenkraan

Ik koop mijn keukenkraan bij de specialist

Met het uitgebreide assortiment keukenkranen en waterkranen, kan het haast niet anders dan dat u uw nieuwe wastafelkraan bij Keukencentrum De Vries gaat vinden. En omdat wij vinden dat u veel plezier moet beleven aan deze investering, krijgt u standaard vijf jaar garantie. Dit geldt echter niet voor de montage, dit is uitgesloten van garantie door ons keukencentrum en wordt samen met de monteur besproken. Wacht daarom niet langer en bewonder snel ons volledige assortiment waterkranen. Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom in Genemuiden of Dronten. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u een passend en betrouwbaar keukenadvies te geven.

Bekijk onze keukens