Keukens Emmeloord

Keukens Emmeloord2018-11-15T10:46:37+00:00

Ruime keuze aan keukens vlakbij Emmeloord

De aanschaf van een nieuwe keuken heeft heel wat voeten in aarde. Voor deze aankoop gaat u niet over één nacht ijs. Gelukkig hoeft u voor de beste keukens met een fijne prijs niet ver te rijden. Keukens voor uw woning in Emmeloord koopt u namelijk gemakkelijk bij Keukencentrum de Vries in Genemuiden. Deze gerenommeerde keukenleverancier staat bekend om het goede en persoonlijke advies en een uitgebreide voorraad aan keukens van iedere stijl en elke budget. Zeker een bezoekje waard dus!

Keukens van iedere categorie

Of u nu op zoek bent naar een landelijke, tijdloze of designkeuken. Bij Keukencentrum de Vries zijn alle stijlen alvast netjes voor u gecategoriseerd. Op die manier wordt een keuze maken direct al een stukje makkelijker. De designkeukens zijn bijvoorbeeld strak en glad afgewerkt met duurdere materialen. Landelijke keukens brengen een huiselijke, gezellige sfeer door afwerking met handgreepjes en veel hout. Wanneer u liever een tijdloze keuken laat plaatsen, kijkt u bij het ruime assortiment keukens van eenvoudig ontwerp en praktische indeling. Hier kunt u naar eigen smaak nog aanpassingen in aanbrengen. Voor een kleiner budget is er de speciale afdeling budgetkeukens. Hier krijgt u eveneens een keuken met alles erop en eraan, maar dan voor de laagste prijs. Het fijne aan bestellen bij Keukencentrum de Vries is dat ze hier eigen monteurs in dienst hebben. Zij werken dagelijks met de keukens uit de voorraad, hierdoor weten ze precies hoe ze ook uw keuken in Emmeloord het best kunnen monteren.

Volop vloeren in het assortiment

Vloertje erbij? In veel gevallen wordt bij de keukenverbouwing direct ook de vloer meegenomen. Niet zo vreemd dus dat Keukencentrum de Vries ook diverse prachtige vloeren heeft die u bij uw keuken kunt uitzoeken. Er zijn zowel pvc-vloeren als prachtige tegelvloeren beschikbaar. De pvc-vloeren komen van het topmerk Therdex. Dit merk is kwalitatief zo goed dat het nauwelijks te onderscheiden is van bijvoorbeeld een echte houten vloer. Zo kan een pvc-vloer dus prima passen in een landelijke keuken. Ook met de vloertegels kunt u alle kanten op. Bent u op zoek naar een cementlook? Dat kan, zelfs met een patroon erin. De beige antislip tegels doen het ook erg goed in de tuin of het terras.

Specialisten staan voor u klaar

Over het assortiment keukens en bijpassende vloeren kunnen we nog wel even doorgaan. Nog beter is het als u zelf een kijkje komt nemen. Op die manier krijgt u een goed gevoel bij de keuken én vloer die het best in uw huis in Emmeloord past. Bijkomend voordeel is dat de keukenspecialisten hier voor u klaarstaan met passend advies en meer informatie. Dus kom snel vanuit Emmeloord de nieuwe keukens bekijken, dan zetten wij de koffie vast klaar! Liever eerst telefonisch contact? Dan bereikt u keukencentrum de Vries tijdens kantooruren eenvoudig via 038-337 75 84 of mail naar info@keukencentrumdevries.nl.