Bent u op zoek naar keukens in Hasselt? Bij Keukencentrum de Vries vindt u heel veel keukens van topkwaliteit. U vindt bij ons diverse keukens in verschillende woonstijlen. Van klassiek tot aan landelijk en modern: u vindt bij Keukencentrum de Vries de beste kwaliteit Duitse keukens. Naast dat u bij ons terechtkunt voor volledige keukens, hebben we ook een breed aanbod met (PVC) vloeren en tegels. Perfect voor in uw keuken.


Keukens in Hasselt bij Keukencentrum de Vries

Er zijn heel veel mogelijkheden als u een nieuwe keuken wilt kopen. Heeft u al ideeën over de stijl? Of heeft u al wensen wat betreft de indeling? Geef dit door aan onze ontwerpers en zij gaan voor u aan de slag met het maken van een ontwerp dat helemaal bij u past. Wij geven u altijd eerlijk advies. Daarbij laten we de keuken altijd vooraf aan u zien middels een 3D ontwerp. Zo heeft u meteen inzichtelijk in wat u kunt verwachten van keukens in Hasselt.


Waarom kiezen voor Keukencentrum de Vries?

Wanneer u een nieuwe keuken in Hasselt wilt voor in uw huis, dan kunt u tegenwoordig bij heel veel partijen terecht. Maar waarom is het nou een aanrader om te kiezen voor Keukencentrum de Vries? Allereerst nemen wij het gehele traject voor u uit handen. Van het ontwerp tot aan de oplevering: u hoeft zich nergens druk over te maken, wij plaatsen zelfs de keuken in uw woning. Bovendien hoeft u geen aanbetaling te doen bij ons. Ook ontvangt u altijd een gratis 3D ontwerp en komen wij altijd onze afspraken na. Tot slot: bij Keukencentrum de Vries heeft u altijd de laagste prijsgarantie.


Showroom

Laat u inspireren en breng een bezoekje aan onze showroom in Genemuiden. Hier ziet u heel veel voorbeeldkeukens en kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is wat betreft de kleuren en materialen. Bovendien lopen er genoeg specialisten rond die u kunnen voorzien van passend advies op maat. Wilt u er zeker van zijn dat er een specialist beschikbaar is om u te helpen? Maak dan online een afspraak en we reserveren tijd voor uw afspraak.