Volop keukens in omgeving IJsselmuiden

Wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment aan keukens dichtbij IJsselmuiden, bent u bij Keukencentrum de Vries aan het juiste adres. Hier is niet alleen het assortiment aan nieuwe keukens groot, u wordt ook altijd vriendelijk geholpen en voorzien van passend advies. Op die manier weet u zeker dat u met de juiste keuken weer richting IJsselmuiden gaat. En dat is niet zo ver, met de vestiging in Genemuiden is Keukencentrum de Vries voor u slechts een kwartier rijden. Dat is dus zeker een bezoekje waard!

Wat is uw keukenstijl?

De stijl van uw keuken is erg persoonlijk. Heeft u geen specifieke woonstijl of wilt u met het oog op de toekomst geen stijl laten overheersen in uw woning? Kies dan een tijdloze keuken. Een keuken is tijdloos wanneer hij bestaat uit eenvoudige materialen in neutrale kleuren en ze hebben een praktische indeling. Deze keukens zijn nog volledig aan te passen aan uw eigen smaak. Daarbij zijn alle keukens in diverse indelingen en vormen te verkrijgen. Heeft u bijvoorbeeld een hoekkeuken of bent u op zoek naar een recht exemplaar? Het is allemaal mogelijk, het is maar net wat u precies voor ogen heeft. Keukencentrum de Vries weet voor iedere wens de passende keuken te vinden. Weet u juist nog helemaal niet wat u wilt? Dan zijn de keukensoorten voor u overzichtelijk per categorie weergegeven. U kiest gewoon een landelijke stijl, een designkeuken of een tijdloos exemplaar. Voor de goedkopere varianten is er een speciale plaats voor budgetkeukens. Bekijk op de website alvast eens welke keukens de installateurs van Keukencentrum de Vries eerder hebben geplaatst om een goed beeld te krijgen van het mogelijke eindresultaat. Zo doet u volop inspiratie op voor uw gloednieuwe keuken.

Montage & plaatsing van keukens in IJsselmuiden

U heeft uw keuken gevonden, maar daarmee stopt de service van Keukencentrum de Vries nog niet. Monteurs van de leverancier zelf kunnen uw keuken komen installeren. Zij werken al jaren met de keukens uit het assortiment van Keukencentrum de Vries, hierdoor kunt u ervan uitgaan dat zij uw keuken op de beste manier geplaatst wordt. Zo kunt u zowel aankoop als plaatsing onder één dak regelen. Net als een bijpassende vloer trouwens, want deze keukenleverancier heeft diverse mooie pvc- en tegelvloeren in het assortiment. En dat op zo’n korte afstand van uw woonplaats IJsselmuiden. Ideaal!

De keukenexperts staan u graag te woord

Wanneer u vanuit IJsselmuiden de keukens van Keukencentrum de Vries komt bekijken, staat er natuurlijk een kopje koffie voor u klaar. De keukenexperts vertellen u alles over de mogelijkheden en kunnen u adviseren wanneer u vragen hebt. Wilt u liever eerst telefonisch contact opnemen? Dan kunt u tijdens kantoortijden of op zaterdag van 9 tot 16 uur gerust even bellen. Ook kunt u mailen of contact opnemen via het formulier op de website. De medewerkers van Keukencentrum de Vries nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.