Keukens kopen

Keukens kopen2018-04-04T21:19:56+00:00

Keukens kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. In onze uitgebreide showrooms in Genemuiden en Dronten hebben wij namelijk prachtige assortimenten met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens. Zo bieden wij onder meer landelijke, design, trendy en klassieke keukens aan tegen scherpe prijzen. Wij hebben topmerken van onder meer ATAG en Pelgrim in ons assortiment. Naast keukens kunt u bij ons ook keukenapparatuur uitzoeken, van kraan tot vaatwasser. Brengt u een bezoek aan één van onze winkels om inspiratie op te doen. Onze specialisten helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe keuken door advies te geven over de materialen, kleuren, stijlen en apparatuur. Zo helpen wij u bij het vinden van de keuken die het beste past bij u en uw stijl van koken. Keukens kopen doet u dus bij de keukenspecialist.

Keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

Wij snappen heel goed dat het niet eenvoudig is om uw persoonlijke stijl terug te vinden in uw nieuwe keuken. Welke stijl wilt u? Welke materialen wenst u gebruiken? En welke afwerking van de kasten en bladen ziet u graag terug? Om u zo goed mogelijk te helpen met al deze keuzes, willen wij u inzichten geven wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt u door deze zelf te bekijken. In onze showrooms hebben wij de keukens opgesteld en ingericht volgens de laatste keukentrends. Misschien heeft u uw perfecte droomkeuken al in gedachten? Ook dan kunnen we u perfect van dienst zijn. Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee werkelijkheid laten worden. Aan de hand van uw eisen en wensen gaat onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse eiland keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keuken bij de specialist

Bij Keukencentrum De Vries vindt u complete keukens van topmerken. Deze bieden wij in verschillende soorten en maten aan. In onze vestigingen in Genemuiden en Dronten staan een persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij helpt u bij het hele traject; van het bespreken tot uw wensen tot een gedetailleerde 3D-tekening. En dat geheel kosteloos. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Breng een bezoek aan onze winkels of neem contact op.

Bekijk onze keukens