Keukens in Meppel? Ze komen van De Vries!

Veel keukens die u in Meppel tegenkomt, zijn waarschijnlijk gekocht bij Keukencentrum de Vries. Niet zo gek, want dit complete keukencentrum bevindt zich op slechts een half uurtje rijden van Meppel en het heeft alle soorten keukens en toebehoren onder één dak. Daarbij verzorgt Keukencentrum de Vries ook direct de montage. Vloer erbij? Ook die haalt u gewoon hier, wanneer u hier een keuken koopt. Dus zoek de keukens niet verder in Meppel, maar kom voor een degelijke en kwalitatief goede keuken naar Genemuiden. Hier is het assortiment aanzienlijk. Het scheelt u dus heel wat kilometers rijden en een zoektocht door heel Nederland of misschien zelfs Duitsland.

Compleet met montage én vloer

Landelijk, strak design of tijdloos. U heeft vast al nagedacht over de stijl van uw nieuwe keuken. Ook voor de kleinere portemonnee zijn er volop mogelijkheden in het assortiment budgetkeukens. Deze keukens zijn kwalitatief prima en zeer praktisch ingericht, alles zit erin! Alleen dan lekker betaalbaar. Vaak wilt u bij de verbouwing van een keuken ook direct een nieuwe vloer plaatsen. Dat komt goed uit, want bij Keukencentrum de Vries zijn er ook diverse prachtige en bijpassende vloeren in het assortiment te vinden. Op die manier kunt u direct zien of de nieuwe vloer goed past bij uw uitgekozen keuken. De keukenexperts kunnen u precies vertellen welke soort vloer het best past bij uw leefstijl. Zo is een pvc-vloer erg stevig en in veel uitvoeringen te verkrijgen. Met een woonvloer van dit materiaal creëert u gemakkelijk een houtlook of cementlook vloer. De vloertegels zijn naast de keuken ook zeer bruikbaar voor badkamer, toilet, woonkamer of kantoor. Erg mooi wanneer u één geheel wilt creëren. Ook in de vloertegels heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten.

Contact en advies

Natuurlijk hoort u het liefst van de keukenexperts zelf over de mogelijkheden in het aanbod keukens vlakbij Meppel. Kom daarvoor gerust langs voor een kopje koffie met de specialisten van Keukencentrum de Vries. Zij hebben voor iedere wens wel een oplossing. U kunt meteen even een kijkje nemen bij de keukens in de showroom. Hier krijgt u pas echt een gevoel bij de keuken en bijbehorende vloer die u op het oog heeft. Trek vast eens een lade open en bekijk of de gekozen kleurcombinatie inderdaad zo mooi is. Daarbij kunt u ervan uitgaan dat de specialisten eerlijk zijn over de beste deals. Bij Keukencentrum de Vries gaat u dus altijd terug naar Meppel met een kwalitatief goede keuken voor de beste prijs. Eerst even bellen? Dat tijdens kantoortijden en op zaterdag tussen 9 en 16 uur. Wanneer u mailt of het contactformulier op de website invult, doen de medewerkers er alles aan om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.