Keuken Zwolle kopen? Brengt u dan eens een bezoek aan Keukencentrum De Vries in het nabijgelegen Genemuiden en laat u inspireren. Wij zijn een gerenommeerde keukenleverancier en staan bekend om het goede en persoonlijke advies en een uitgebreide voorraad aan keukens van iedere stijl en elke budget. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken van uw dromen, vindt u bij ons ook een breed aanbod (PVC) vloeren en tegels. Deze passen prima in uw badkamer en zijn ook in onze prachtige en overzichtelijke showroom te bekijken. Keuken Zwolle koopt u dus bij de keukenspecialist.

Keuken Zwolle kopen bij Keukencentrum De Vries

Uiteraard koopt u niet elke week een nieuwe keuken, dat begrijpen wij als geen ander. Maar misschien heeft u al wél enkele ideeën over de stijl of bepaalde details. Maar ook dan blijven de mogelijkheden en combinaties van de keuken van uw dromen oneindig. Of u nu op zoek bent naar een landelijke, tijdloze of designkeuken: u vindt het allemaal bij ons. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden bij de aanschaf van een keuken.

Voordelen van Keukencentrum de Vries

Door eerlijk advies en met behulp van een 3D ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen. Deze leveren en plaatsen wij ook bij u thuis. Door het ruime aanbod vindt u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het hele traject, van ontwerp tot oplevering, nemen wij voor u uit handen. Om die redenen weten bezoekers ons keukencentrum in Genemuiden wel te vinden. Daarbij profiteert u van de volgende voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

Vloer kopen?

Naast het kopen van keukens in Zwolle kunt u bij Keukencentrum de Vries ook terecht voor het kopen van vloeren. Er zijn zowel pvc-vloeren als prachtige tegelvloeren beschikbaar. Dit merk is kwalitatief zo goed dat het nauwelijks te onderscheiden is van bijvoorbeeld een echte houten vloer. Bent u op zoek naar een cementlook? Dat kan, zelfs met een patroon erin. De beige antislip tegels doen het ook erg goed in de tuin of het terras.

Ook keukens kopen in Zwolle?

Keukencentrum De Vries heeft een fantastisch aanbod met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen u van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van de mooiste keukens. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken in Zwolle? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden.