Keukentegels kopen? Dat doet u bij Keukencentrum De Vries. Wij hebben immers altijd tegels voor in uw keuken die passen bij uw budget, wensen en kwaliteitseisen. In onze uitgebreide showroom in Genemuiden kunt u terecht voor de mooiste en beste keukens en tegels. Deze tegels zijn er niet alleen om uw keuken gemakkelijk schoon te houden; ze kunnen de ruimte ook omtoveren tot een waar kookpaleis met een luxueuze, moderne of traditionele uitstraling. Wat uw smaak ook is, in ons assortiment zit er voor iedereen wat moois tussen. Onze adviseurs geven u graag raad voor de beste keuze. De kans is groot dat wij een keuken met bijpassende tegels in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen. De mooiste keukentegels koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Keukentegels kopen bij Keukencentrum De Vries

In de keuken zijn tegels aan de wand erg hygiënisch. Door de geglazuurde bovenlaag zijn ze makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze waterbestendig. Keukentegels op de vloer zijn veelal antislip en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden met mooie wandtegels voor uw keuken. Beide komen in vele kleuren, motieven, decors en designs voor. En dit uiteraard tegen de beste prijs. Onze ervaringsdeskundigen hebben veel kennis en kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden en advies geven bij het kopen van een nieuwe keukentegels. Door eerlijk advies en hulp van een 3D ontwerp zullen we uw droomkeuken tot stand laten komen. Wacht dus niet langer en breng een bezoek aan onze inspirerende showroom in Genemuiden.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens en keukentegels. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn keukentegels bij de specialist

Keukentegels: ze moeten tegen een stootje kunnen en ook nog eens mooi zijn. Keukencentrum De Vries heeft een veelzijdig assortiment wandtegels en vloertegels in allerlei maten en kleuren. Bezoek snel onze showroom in Genemuiden voor het aanbod. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven graag een passend advies.

Bekijk onze keukens