expo-16De juiste apparatuur kiezen voor uw keuken is belangrijk. U moet er immers nog jarenlang gebruik van maken en dan wilt u er uiteraard wel veel plezier ondervinden. Maar waar moet u precies op letten wanneer u bepaalde keukenapparatuur koopt? De specialisten van Keukencentrum De Vries geven u graag advies.

Ruim aanbod keukenapparatuur

Keukencentrum De Vries heeft een uitgebreid assortiment keukenapparatuur, zodat u uw keuken van de beste hulpmiddelen kunt voorzien. Deze afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, fornuizen en vaatwassers zijn allemaal van de hoogste Duitse kwaliteit en gaan daardoor jaren mee. Maar het kiezen van de juiste apparatuur is lastig. Daarom geven wij uitleg waar u op kunt letten bij het uitzoeken.

Belangrijke aandachtspunten

Uiteraard is de grootte van uw keuken van groot belang. Maar ook in een kleine keuken zijn er volop opties. In de keuken neemt het fornuis een belangrijke rol in. Daarom is het handig om eerst te bepalen welke soort kookplaat u wilt. Gaat u straks koken op gas, inductie of een keramische plaat? En wat betreft de afzuigkap; wilt een traditionele kap, of gaat u toch voor een schuine? Dit kan u aanzienlijk ruimte schelen. Hetzelfde geldt voor de vaatwasser of oven. Kiest u voor een combimagnetron (dus oven en magnetron in één), dan bespaart u ruimte én geld.

Bezoek onze showroom

Zo zijn er dus volop mogelijkheden en aandachtspunten waar u op kunt letten. Wilt u meer weten over de keukenapparatuur of de merken? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom voor het uitgebreide assortiment keukens en bijbehorende apparatuur. Vanzelfsprekend kunt u daar zelf aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken met behulp van onze 3D-keukenplanner. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.