Klassieke keuken kopen? Bij Keukencentrum de Vries in Genemuiden en Dronten hebben we een zeer uitgebreide collectie van deze keukens. De keuken met klassieke look is van alle keukenstijlen veruit de oudste. De gemoedelijke en nostalgische sfeer van vroeger proeft u direct. Niet zo gek dat u zich in zo’n keuken gelijk thuis voelt. Wanneer u kiest voor een klassieke keuken, dan krijgt u een keuken die is voorzien van de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Denkt u bijvoorbeeld aan en ingebouwde kokend-water-kraan, luxe koffieapparaat of een kookpit. Het is uiteraard allemaal mogelijk in deze keukens. Wél heeft de keuken een nostalgische look & feel in het gebruik van materialen. Wilt u meer weten over klassieke keukens? Kom dan langs bij een van onze vestigingen en laat u voorzien van persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u van A tot Z en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook kunt u hier al onze prachtige showmodellen met klassieke uitstraling bewonderen. De mooiste klassieke keuken koopt u dus bij de keukenspeciaalzaak.

Klassieke keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Bij Keukencentrum De Vries vindt u een ruim aanbod met de prachtigste keuken met klassieke uitstraling. Uiteraard zijn ze allemaal in onze prachtig ingerichte showrooms te bewonderen. Naast de authentieke inrichting en warme sfeer heeft deze keukenstijl nog een aantal kenmerken, zoals een elegante uitstraling, stijlvolle keukenapparatuur, sierlijke details en klassieke keukengrepen. Denk bijvoorbeeld aan een groot fornuis, een stijlvolle oven, een klassieke koelkast, sierlijke fronten, glazen bovenkasten en uitgestald servies. Zo’n warme uitstraling komt niet vanzelf tot stand. Het materiaal- en kleurgebruik heeft hier veel invloed op. Om een zo sfeervol mogelijke ruimte te creëren, wordt er in een klassieke keuken veel gebruik gemaakt van hout. Om die reden behoudt de keuken zijn oorspronkelijke uitstraling. Voor het aanrechtblad valt de keuze in de meeste gevallen op natuursteen, een materiaal dat ook bij het gevoel van vroeger past. De combinatie van deze materialen met lichte, warme kleuren zorgen voor een sfeervol geheel.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit klassieke keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn klassieke keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in een klassieke keuken? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of Dronten om inspiratie op te doen. Het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Heeft u al ideeën over hoe de keuken er uit moet komen te zien? Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Bekijk onze keukens