Kleine keuken tot uw beschikking? Dat hoeft geen ramp te zijn. Als u deze ruimte namelijk op de juiste manier inricht, ontstaat er vaak meer ruimte dan u zou denken. Wilt u een nieuw keuken kopen, maar heeft u dus de beschikking over weinig ruimte? Of wilt u uw keuken een ruimere uitstraling geven, zonder dat u direct alles hoeft te verbouwen? Wat uw redenen ook zijn; Keukencentrum De Vries helpt u bij het vinden van de juiste indeling van uw keukenruimte. Er zijn immers verschillende manieren om dit aan te pakken. Bezoekt u eens onze showrooms in Genemuiden en Dronten om naar de opties te kijken. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de laatste trends op het gebied van keukens, koken en interieur. De keukens zijn er bij ons in allerlei soorten en maten. Denkt u hierbij aan hoekkeukens, de keuken met U-vorm, keuken met een eiland, de greeploze keuken en open keukens. Alles is mogelijk in uw kleine keukenruimte. Verder zijn vele opties op het gebied van design (keukenkasten, stijlen en werkbladen), inbouwapparatuur, accessoires (verlichting en kraan) en het gebruiksgemak. Keukencentrum De Vries zorgt dat u van uw kleine keuken een kookparadijs maakt.

Kleine keuken inspiratie opdoen bij Keukencentrum De Vries

Een nieuwe keuken koopt u niet ieder jaar. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden en oplossingen op keukengebied. De keukenadviseurs van Keukencentrum De Vries adviseren u hierover graag. Met ruim 15 jaar ervaring en twee mooie keukenwinkels in Genemuiden en Dronten heeft u voldoende keuze om te zien wat er allemaal mogelijk is in uw kleine keukenruimte. U kunt bij ons onder meer terecht voor een landelijke, trendy, design en budget keuken. Nadat een beslissing is genomen in welke stijl de keuken zal worden ontworpen komt de volgende stap; hoe de keuken in te richten? Ook hierbij kunnen onze specialisten helpen. Naast de voorbeelden van de keukens kunt u altijd contact opnemen voor advies. Want naast functionaliteit, wordt esthetiek ook steeds belangrijker in de keuken. Op apparatuur die intensief wordt gebruikt en essentiële onderdelen, zoals het werkblad, kunt u beter niet besparen. Een functionele keuken hoeft echter niet ten koste te gaan van esthetiek. Want door de steeds ruimere keuze in materialen kan voor elke functionele keuze een bijpassende esthetische oplossing gevonden die in lijn ligt met de persoonlijke voorkeur.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen agressieve verkoop
  • 5 jaar garantie op elke keuken incl. apparatuur
kleine keuken

Ik richt mijn kleine keuken in via de specialist

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of Dronten. Bij ons vindt u verschillende soorten showroomkeukens in diverse materialen en uiteenlopende kleuren en stijlen ter inspiratie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in uw kleine keuken. Wij bieden een ruim assortiment waardoor u vrijwel altijd een keuken vindt die past in uw beschikbare ruimte.

Bekijk onze keukens