Kookeiland kopen? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries aan het enige en juiste adres. In onze showroom in Genemuiden vindt u namelijk een ruim assortiment van dit soort type keukens. Met zo’n eiland is de keuken het hart van uw huis. Het dient immers als kookgedeelte, eettafel en eventueel als werkplek. De eiland keukens zijn bij ons in allerlei stijlen te verkrijgen, zoals modern, klassiek en landelijk. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste keukens van Duitse kwaliteit. Onze ervaren adviseurs geven u een passend advies. Met een royale en luxe keuken met kook eiland gaat u zeker weten genieten. Het behoort niet voor niets al jarenlang tot de meest populaire keukenopstellingen. Ze zijn niet alleen praktisch en luxe, maar bieden ook gezelligheid. Een kookeiland koopt u bij de keukenspecialist.

Kookeiland kopen bij Keukencentrum De Vries

Een kookeiland staat voor comfortabel koken. U heeft in dat geval namelijk de beschikking over een ruim werkblad, veel beweegruimte en daarnaast volop ruimte om alle wenselijke apparatuur kwijt te kunnen. Vooral in een open keuken komt een kookeiland goed tot zijn recht, maar ook voor kleinere ruimtes zijn er opties. Een keuken met een eiland laat uw keuken veranderen in het centrum van het huis en geeft uw keuken een luxe uitstraling. Ons keukencentrum in Genemuiden heeft een ruim aanbod van dit type keukens. Breng daarom direct en vrijblijvend een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
keukenapparatuur kopen

Ik koop mijn kookeiland bij de specialist

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het kookeiland of keukeneiland? Denkt u bijvoorbeeld eens aan een spoeleiland met vaatwasser of een eiland keuken met een geïntegreerd zitgedeelte. De mogelijkheden zijn legio! U bent van harte welkom in onze showroom om u te laten inspireren. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Bekijk onze keukens