Knijnenberg – Kampen

Heeft u een kookeiland met een kookplaat in uw keuken? Dan hoort daar uiteraard een goede afzuigkap bij. Deze eiland afzuigkappen kunnen vrij aan het plafond boven het kookeiland gemonteerd worden om de kooklucht af te kunnen voeren. De kookplaatafzuigkappen zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige modellen zijn echte blikvangers en andere zijn veel eenvoudiger. Uiteraard koopt u deze bij Keukencentrum De Vries.

Luchtafvoer of recirculatie afzuigkap

Naast de standaard eiland afzuigkappen, waarbij de kooklucht naar buiten afgevoerd wordt, is er voor bepaalde modellen recirculatie mogelijk. Deze modellen zijn geschikt voor zowel recirculatie met actief koolfilters als luchtafvoer naar buiten. Onze eiland afzuigkappen zijn gemaakt van roestvrijstaal, en soms in combinatie met andere materialen zoals glas, kunststof en aluminium. Op die manier hebben ze een strakke en moderne uitstraling.

Diverse afzuigkappen

Daarnaast hebben ze LED of halogeen verlichting en is de bediening gemakkelijk. De kleinere modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en er zijn zelfs eiland afzuigkappen die qua vormgeving lijken op lampen. Het is belangrijk dat de afzuigkap net zo groot is als uw fornuis of kookplaat. Daarom zijn ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoekt u dan onze showroom ter inspiratie.