L keuken kopen? Dit is een veelgebruikte keukenopstelling. En dat is niet voor niets, want L-keukens zijn functioneel en veelzijdig. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Er zijn verschillende oplossingen om maximaal gebruik te maken van deze hoek. Denkt u bijvoorbeeld aan een draaicarrousel of een aantal hoeklades. Met dit type keuken – ook wel hoekkeuken genoemd – beschikt u over veel kastruimte en een groot werkblad. Daarbij heeft u met een L-keuken alles binnen handbereik, mits u de ruimte goed indeelt. Uiteraard zijn deze L-keukens te verkrijgen bij Keukencentrum De Vries. Brengt u eens een bezoek aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste en beste L keukens.

L keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

Een L keuken is er in diverse stijlen: van modern tot landelijk en van design tot klassiek. Daarnaast heeft u volop keuze uit allerlei formaten zodat er voor iedere ruimte een geschikte keuken is. Ook qua indeling kunt u alle kanten op. Ons keukencentrum heeft een ruim aanbod met keukens in een L-vorm. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een 3D ontwerp om een helder beeld van uw keuken te creëren. Daarbij kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens en besteld is, plaatsen onze vaklieden uw keuken op maat.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse L keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
l keuken

Ik koop mijn L keuken bij de specialist

Past een L-keuken in uw woning en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom of neemt u contact op. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u van begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de prachtigste keukens.

Bekijk onze keukens