Moderne keuken met eiland kopen? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan Keukencentrum De Vries. In onze showroom in Genemuiden vindt u een ruim aanbod van deze strakke, minimalistische keukens met een kookeiland. Met zo’n kookeiland maakt u van de keuken het hart van uw huis. Het dient immers als kookgedeelte, eettafel en eventueel werkplek. Wij bieden u veel mogelijkheden om te kiezen voor een eiland keuken met een moderne, industriële look. Een royale en luxe keuken met kookeiland is absoluut het middelpunt van design. Een kookeiland behoort niet voor niets al jarenlang tot de meest populaire keukenopstellingen. Ze zijn niet alleen praktisch en luxe, maar bieden ook gezelligheid. Een moderne keuken met eiland koopt u bij de specialist.

Moderne keuken met eiland kopen bij Keukencentrum De Vries

Onze moderne keukens hebben weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. Verder zijn ze standaard voorzien van alle nieuwe apparatuur en innovatieve opbergmogelijkheden. Het is dus van alle gemakken voorzien en is stijlvol ontworpen. Een kookeiland maakt dit strakke plaatje helemaal af. Het is niet voor niets de droom van veel keukenkopers. Hiermee heeft u namelijk de beschikking over een ruim werkblad, veel beweegruimte en daarnaast voldoende ruimte om alle wenselijke apparatuur kwijt te kunnen. Vooral in een open keuken komt een kookeiland goed tot zijn recht, maar ook voor kleinere ruimtes zijn er mogelijkheden. Een keuken met een kookeiland laat uw keuken veranderen in het centrum van het huis en geeft je keuken een luxe en strakke uitstraling.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
moderne keuken met eiland

Ik koop mijn moderne keuken met eiland bij de specialist

Past een kookeiland in uw moderne keuken en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Brengt u dan eens een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Wij hebben een prachtig assortiment met de mooiste en beste keukens van hoogwaardige Duitse kwaliteit. De meeste moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook hedendaagse keukens met frisse, felle kleuren te verkrijgen.

Bekijk onze keukens