Moderne keukens

Moderne keukens2017-03-01T22:18:37+00:00

Moderne keukens kopen? Dan bent u bij Keukencentrum De Vries in Genemuiden aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod met deze strakke, minimalistische keukens. Deze hebben weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. De meeste moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook hedendaagse keukens met frisse, felle kleuren. Een moderne keuken vergroot de ruimte in huis. Een keuken in moderne stijl is beter in staat om dit effect te bereiken dan een landelijke keuken. Een hedendaagse keuken heeft namelijk geen tierlantijntjes zoals een landelijke keuken. Bij Keukencentrum De Vries stelt u uw droomkeuken zelf samen. Onze specialisten geven u daarbij een passend advies. Moderne keukens koopt u dus bij de keukenspecialist.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit moderne keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

 

keukenapparatuur kopen

Moderne keukens kopen bij Keukencentrum De Vries

De moderne keukens bestaan uit diverse materialen. Hout is geen materiaal dat veel voorkomt in deze type keukens. Het wordt wel eens gebruikt, maar altijd in contrast met een ander materiaal. Een goed voorbeeld zijn de keukens met strakke, houten fronten in combinatie met een modern werkblad. De meest voorkomende materialen bij keukens in moderne stijl zijn RVS, chroom, metaal en glas. Deze materialen geven een keuken een moderne en professionele uitstraling. Als u geïnteresseerd heeft in een moderne keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom waar veel showmodellen zijn opgesteld. Bij ons kunt u makkelijk uw keuken op maat samenstellen. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D-ontwerp zullen wij uw droomkeuken tot stand laten komen.

Ik koop mijn moderne keuken bij de specialist

Moderne keukens koopt u bij de specialist. Door het uitgebreide assortiment heeft u bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Wilt u graag een passend advies voor uw nieuwe keuken met modern karakter? Neemt u dan contact op met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Genemuiden.

Bekijk onze keukens