Waar moet ik op letten bij het kopen van een keuken?

Voordat u een nieuwe keuken koopt, denkt u uiteraard veel na over hoe u deze wilt hebben. U bedenkt goed wat u wel en niet wilt en bepaalt dan wat u er voor over heeft. Toch zijn er nog wat zaken die weleens over het hoofd worden gezien. Met vervelende consequenties tot gevolg. Keukencentrum De Vries zet voor u uiteen waar u op moet letten bij het kopen van een keuken.

Kies voor kwaliteit

expo-12Wie een keuken koopt, is al gauw tienduizend euro kwijt. Dat is niet niks. Daarom zijn er veel consumenten die wat van de prijs af proberen te krijgen. Sommigen gaan voor een showroomkeuken, andere kiezen voor goedkope apparatuur en weer anderen doen alles zelf. Maar dat kan grote problemen veroorzaken, zoals brandgevaar en lekkende leidingen. Kies dus voor kwaliteit. Laat uw keuken zetten door een specialistisch bedrijf of door de professionele monteurs van ons keukencentrum. Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw keuken.

Denk aan verlichting

Licht in uw keuken is van groot belang. Zonder veel licht kunnen gevaarlijke situaties in huis ontstaan. Toch wordt verlichting in de keuken nog wel eens over het hoofd gezien. Logisch, want in de showroom heeft u vaak een zee van licht. In dat geval valt het niet zo erg op dat een keuken maar matige verlichting heeft. Zodra de keuken in uw huis is geplaatst, kunnen de problemen beginnen. Let daarom goed op de verlichting in de showroomkeuken.

Ruimte bij kookeiland

Het kookeiland is erg populair. Logisch, want het is een luxeproduct en gewoon een mooie oplossing. Toch zijn er bezoekers in onze showroom die zo graag een kookeiland willen, dat ze de rest vergeten. In dat geval schaffen ze een kookeiland aan en komen ze er later achter dat ze toch wel erg weinig bewegingsruimte of opbergmogelijkheden hebben. Let daarom goed op en koop alleen een kookeiland als u daar echt ruimte voor heeft. U moet er bovendien voor zorgen dat u het kookeiland zo plaatst, dat u de keukendriehoek volledig kunt gebruiken.

Test de afzuigkap

Wachtmeester 1In de showrooms ziet u vaak mooie afzuigkappen die ook nog eens goed hun werk lijken te doen. Echter, in een keukenzaak als de onze heeft u niet te maken met echte keukendampen. Op deze manier kunt u een afzuigkap nooit goed testen. Kiest u daarom voor een praktische afzuigkap met voldoende vermogen. Vaak betaalt u meer, maar dat is het dubbel en dwars waard. Zo voorkomt u een stinkende keuken.

Bezoek onze showroom

Keukencentrum heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind advies geven en begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zullen ze uw droomkeuken tot stand laten komen.

2017-09-28T08:29:46+00:00