Een keuken kopen is leuk. En dat doet u niet dagelijks. Maar waarschijnlijk heeft u al wel ideeën over de sfeer, stijl of details. Toch blijven de mogelijkheden oneindig. Daarom helpt Keukencentrum De Vries u met een handige checklist.

Keukenopstelling en -indeling

De ruimte in uw keuken bepaalt voor een groot deel de indeling van de keuken. Heeft u plek voor een kookeiland? Of gebruikt u die ruimte liever voor een eettafel? Een keuken kopen begint met het bedenken van de ideale keukenopstelling.

Een keuken kopen in de juiste stijl

Wilt u een nostalgische landelijke keuken kopen? Of heeft u uw keuken liever strak? Zoveel keukens, zoveel stijlen. Ook het materiaal dat u kiest bepaalt de keukenuitstraling. Bedenk eens wat u mooi vindt; dan kunt u ook de ideale keuken kopen.

Neem uw huishouden als uitgangspunt

Heeft u een groot gezin? Dan is een keuken kopen met een dubbele spoelbak, een grote koelkast en een losse bakoven verstandig. Bent u met twee personen? Dan is ruimte misschien minder belangrijk en kunt u mogelijk een keuken kopen met extra luxe opties.

Welke apparaten?

Welke apparatuur past bij uw kookstijl en huishouden? Dan weet u vast wel welke apparaten u absoluut niet wilt missen. En hoe vaak doet u boodschappen? Afhankelijk daarvan bepaalt u hoeveel koel- en vriesruimte u nodig heeft.

Bezoek onze showroom

Kortom, er zijn heel veel zaken waarmee u rekening kunt houden bij het kopen van een nieuwe keuken. Uiteraard kunnen onze medewerkers u een passend advies geven. Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen.