Montage en plaatsing wordt bij Keukencentrum De Vries uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van keukens is een zeer nauwkeurig werk waarvoor wij een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis hebben. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben. Keukens installeren is wat wij het liefste doen en waar we goed in zijn.

Het plaatsen van een keuken wordt door veel bedrijven uitbesteed aan montagebedrijven. Maar juist het perfect opleveren van een keuken vraagt om goed opgeleide en betrokken vakmensen. Kies voor een keukenmontage door Keukencentrum De Vries. Dan weet u zeker dat het keuken installeren wordt gedaan zoals het moet. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Installatie van uw keuken

Keukencentrum De Vries neemt de installatie van uw keuken bijzonder serieus. Dat begint al met een gedegen voorbereiding. Van groot belang is de inzet van onze goed opgeleide eigen technische dienst, die geheel op de hoogte is van uw situatie. Onze monteurs werken snel en netjes en de keuken wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden heeft. Desgewenst neemt ons team de volledige coördinatie van een keuken op zich, zodat ook het verleggen van leidingen, het leggen van de tegelvloer of het stucwerk van de wanden onder onze regie valt.