De moderne keuken is tegenwoordig erg populair. En dat is uiteraard niet voor niets. U kunt namelijk verschillende kanten op met deze keuken. Zowel qua vorm, materiaal en apparatuur. Lees hier wat volgens Keukencentrum De Vries de vier musthaves zijn voor in deze keuken.

  1. Inductie kookplaat

De allernieuwste keukenapparatuur is natuurlijk belangrijk in een moderne keuken. Denkt u hierbij aan een inductie kookplaat met flexibele zones. De kookplaat is ideaal doordat de verschillende zones samengevoegd kunnen worden. Daarnaast is de kookplaat strak weggewerkt in het aanrechtblad.

  1. Ingebouwde afzuigkap

TimmermanNatuurlijk is een afzuigkap onmisbaar in een keuken. Deze kappen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er de mogelijkheid om deze in te bouwen in het plafond. Zo is de afzuigkap onzichtbaar, wat bijdraagt aan het ruimtelijke effect en de minimalistische uitstraling. Perfect voor de moderne keuken.

  1. Wandplanken

Wandplanken maken een moderne keuken helemaal af. Kiest u dus voor een strak design en plaats hier kookboeken, potten en andere accessoires op.

  1. Betonnen werkblad

Een betonnen werkblad is prachtig en geeft een robuuste uitstraling aan de strakke sfeer in de moderne keuken. Het voordeel is verder dat zo’n werkblad hittebestendig is. Dit is dus ideaal voor bij het koken. Ander pluspunt is dat het natuurproduct goed schoon te houden is.

Neem contact op

Wilt u weten of deze musthaves ook in uw (moderne) keuken passen? Neemt u in dat vrijblijvend contact op met onze mensen om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Genemuiden om inspiratie op te doen. Onze mensen hebben de koffie klaarstaan.