Nieuwe keuken kopen? Dat doet u niet elke dag. Misschien heeft u al wel een bepaald idee over de stijl, sfeer of over bepaalde details waaraan uw keuken moet voldoen. Maar dan nog zijn de mogelijkheden nog eindeloos. En natuurlijk wilt u een keuken aanschaffen voor de beste prijs. In dat geval bent u bij Keukencentrum De Vries aan het juiste adres. U kunt in onze showroom in Genemuiden terecht voor budget, design, landelijke en tijdloze keukens van de hoogste Duitse kwaliteit. Onze adviseurs geven u graag raad voor de beste keuze. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet uw droomkeuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw huis? De kans is groot dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen. Een nieuwe keuken kopen doet u dus bij Keukencentrum De Vries.

Nieuwe keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

De indeling van uw nieuwe keuken wordt grotendeels bepaald door de indeling. Heeft u bijvoorbeeld plaats voor een kookeiland? Of maakt u liever gebruik van een eettafel? Een nieuwe keuken start dus met het uitdenken van de ideale keukenopstelling. Bij Keukencentrum De Vries vindt u verschillende stijlen keukens. Of u nu van landelijk of strak houdt: u heeft bij ons de keuze uit een zeer breed assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, hebben wij ook een breed aanbod aan inbouwapparatuur en vloeren. Brengt u daarom eens een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen en uw droomkeuken samen te stellen. Onze adviseurs kunnen u met hun creativiteit van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
nieuwe keuken

Ik koop mijn nieuwe keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in één van onze keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk onze keukens