Open keuken kopen? Bij Keukencentrum de Vries in Genemuiden en Dronten hebben we een zeer uitgebreide collectie van deze keukens in het assortiment. Deze keukens bieden veel voordelen. Erg praktisch aan dit type keuken is namelijk dat u deze veel gemakkelijker in kunt richten. U hebt over het algemeen meer ruimte dan in een afgesloten keuken, waardoor u uw spullen veel gemakkelijker kwijt kunt. Bij een open keuken vormt de eethoek of een keukeneiland de afscheiding tussen woonkamer en keuken. Lekker ruim en erg handig. Daarnaast is zo’n keuken erg gezellig en sociaal. Want u heeft alles centraal in één ruimte. Er is immers geen scheiding meer tussen de keuken- en woonruimte. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Of wilt u graag een passend advies voor uw keukenwensen? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Dronten of Genemuiden. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe open keuken.

Open keuken kopen bij Keukencentrum De Vries

De open keuken wordt steeds populairder. Waar eerder de standaard lag om de keuken gescheiden te hebben in de woning, zien we tegenwoordig dat alles meer één geheel wordt. Dit heeft meerdere oorzaken: zo worden keukens steeds mooier en luxer, waardoor het aantrekkelijker is om deze bij de woonkamer te betrekken. Ook is de keuken een plek geworden die meer is dan alleen eten bereiden. Oftewel: de keuken krijgt een woonfunctie. Dit type keuken creëert vaak een open grotere ruimte. Niet alleen geschikt in woningen, maar ook bij uitstek voor in een aparte appartement. Heeft een open keuken dan alleen maar voordelen? Nee hoor. Er zitten ook kleine nadelen aan. Denkt u aan het feit dat etensresten wat meer blijven hangen in de ruimte en dat er sneller rommel te zien is. Wilt u alles weten over de voor- en nadelen van deze keuken? Bezoekt u dan eens vrijblijvend de showroom van Keukencentrum De Vries en laat u voorzien van een persoonlijk advies. En door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Keukencentrum De Vries

Keukencentrum De Vries in Genemuiden en Dronten heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens en vloeren. Lees hier uw voordelen:

  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie
  • Géén aanbetaling!
open keuken

Ik koop mijn open keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze open keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of Dronten om inspiratie op te doen. Het zelf zien van de indeling en het voelen van materialen zorgt ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige open keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. Met onze 3D keukenontwerper kunt u uw idee visualiseren. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Bekijk onze keukens